ga naar   Obase
Team
directeur Isabel Landman-Bouman (di-wo-do)
groep 1/2/3 Ali Hagesteijn (ma-di)
Fleur Bakker (wo-do-vr)
groep 4/5 Tim Ravia (ma-di-wo-do-vr)
groep 6/7/8 Isabel Landman (ma-vr)
Judith Verboon (di-wo-do)
Franny van der Vliet (ma)
Onderwijsassistenten Miranda Kasteleijn (ma-wo-do)
Thijs Hazebroek (di-vr)
Intern begeleider Ali Hagesteijn (do)

 

De leerkrachten van OBS de Klimop:

 

 

 

 

 

 

 

 

vlnr: juf Franny, juf Fleur, meester André, juf Miranda, juf Ali, juf Isabel, meester Tim

 

Even voorstellen:
juf Ali: Mijn naam is juf Ali Hagesteijn. Ik werk sinds augustus 2018 weer terug op de Klimop in groep 1-2-3. “Weer” omdat ik in 1985 hier ook een aantal jaren gewerkt heb in de onderbouw. Het voelt goed om weer terug te zijn. Het is voor mij een erg leuke ervaringen om de kinderen van sommige kinderen van toen in de klas te hebben. Mijn hart ligt bij de jongste kinderen van de basisschool. Met hen werken, spelen en leren is één van mijn grootste hobby’s. Ook heb ik voor thuis ook nog wel wat andere hobby’s zoals lezen, knutselen, puzzelen, wandelen, fietsen en genieten van mijn twee prachtige kleindochters. Op maandag en dinsdag sta ik voor de groep, maar ook op donderdag ben ik op school. Ik draag dan zorg voor taken rondom zorg en vastlegging van de voortgang door de gehele school heen. Dit vind ik een mooie mix van taken om nog optimaal betrokken te zijn bij de school, de leerlingen en de ouders. Hier hoop ik nog wat jaartjes van te mogen genieten. 

juf Miranda: Ik ben Miranda Kasteleijn. Ik werk sinds augustus 2019 als onderwijsassistente bij de Klimop. Voornamelijk in de combigroep 1-2-3. Maandag, woensdag en donderdag zijn mijn werkdagen. In mijn vrije tijd maak ik graag kaarten of lees ik een boek.

juf Fleur: Mijn naam is Fleur Bakker. Ik woon in Zierikzee met mijn man en twee kinderen. Ik ben op woensdag, donderdag, vrijdag juf van groep 1-2-3. Ik werk sinds 2012 met veel plezier op De Klimop. Ik begon in groep 5-6, wat later een groep 4-5-6 werd. Totdat er een plekje vrij kwam in groep 1-2-3. Mijn hart ligt toch wel bij de onderbouw. De combinatie van groep 1-2 met groep 3 vind ik erg leuk. Het spelenderwijs leren van kleuters en het leren lezen, schrijven en rekenen in groep 3 geeft veel mogelijkheden om de kinderen onderwijs aan te bieden wat past bij hun leeftijd en hun behoeften. Naast alle werkzaamheden die bij de klas horen, zit ik ook in de OR. Samen zorgen we ervoor dat er allerlei activiteiten gedaan en gevierd kunnen worden.

meester Tim: Ik ben meester Tim en ben alweer ruim 15 jaar met veel plezier werkzaam bij Obase. Ik ben begonnen in Nieuwerkerk bij OBS Duiveland, daar heb ik 12 jaar gewerkt tot het tijd werd voor een nieuwe uitdaging. Vervolgens ben ik in het gezellige Dreischor gaan werken bij OBS De Klimop waar ik het prima naar mijn zin heb. Het belangrijkste van mijn werk vind ik dat je aan de basis staat van iemands ontwikkeling. Ik probeer in mijn klas altijd om een sfeer te creëren die aangenaam is voor mijn leerlingen. Met veel humor en energie probeer ik de leerlingen te betrekken bij de les en ze bovendien te motiveren en te laten groeien.

juf Franny:Ik woon al ruim 42 jaar op Schouwen-Duiveland, waarvan ik ongeveer 39 jaar les gaf en inviel in de groepen 1 t/m 8 op al de scholen van dit eiland. Nu werk ik met veel plezier in de midden- of boven-bouw van de Klimop. Naast de zaakvakken vind ik handvaardigheid erg leuk. Maar ook collega’s helpen óf invallen als het nodig is, vind ik geen probleem. De sfeer op de Klimop met de kinderen én de collega’s is heel prettig. Ik ga dus met plezier naar school. Groetjes juf Franny

juf Isabel: Hallo allemaal! Mijn naam is Isabel Landman- Bouman. Ik woon met mijn gezin in Zierikzee.
Ik werk op maandag en vrijdag op De Klimop in groep 6-7-8. Naast mijn werk volg ik de managementopleiding tot schoolleider en sinds januari 2024 ben ik gestart als directeur op onze fijne dorpsschool. Op dinsdag, woensdag en donderdag voer ik de directietaken uit.
In onze klas vinden we leren van en met elkaar erg belangrijk. We werken veel samen en zijn erg behulpzaam naar elkaar.
Mijn favoriete lessen zijn sport en handvaardigheid. Daarnaast vind ik het leuk om activiteiten te organiseren. Dat iedere dag op school voor iedereen een feestje mag zijn!

Onze contactgegevens